Keukenmateriaal.
Professioneel keukenmateriaal
Er is heel wat materiaal nodig in een keuken: kookpotten & pannen, gastronormbakken, koksmessen, patisserie, braadsledes & visketels, ovenplaten, thermometers en andere benodigdheden. Je vindt het bij Demuynck-Verrax.
Kookpotten & pannen.
Demuynck-Verrax beschikt over een ruim assortiment potten en pannen in verschillende materialen zoals massief roestvrijstaal, aluminium, plaatstaal, koper en gietijzer. Daarnaast kun je ook grillpannen en- platen, terrines, tajines en fonduesets verkrijgen.
Gastronormbakken.
Gastronormbakken, ook wel GN bakken, zijn onmisbaar in elke grootkeuken. Demuynck-Verrax heeft zowel roestvrijstalen als kunststoffen GN bakken in voorraad. Beschikbare merken zijn Araven, Blanco, Cambro, Rieber en Demuynck-Verrax.
Koksmessen.
Elke chef-kok zweert bij zijn of haar koksmessen. Bij Demuynck-Verrax vind je professionele keukenmessen, global keukenmessen, keukenmessen met een gekleurd handvat, maar ook benodigdheden als dunschillers, slijpbenodigdheden, snijplanken en diversen als scharen.
Benodigdheden.
Schepmaterialen, serveertangen, spatels en pottenlikkers, mandolines, raspen, snijders, pastamachines, mengkommen, vergieten en maatbekers. Elke keuken heeft zulke materialen nodig. En dan hebben we de groentemolens, frietsnijders, lekbakken en snijplanken nog niet vermeld.
Patisserie.
Voor heerlijke patisserie heb je de juiste materialen nodig. Demuynck-Verrax biedt spuitzakken en mondjes, ijsscheppen, elastomoules en andere diverse materialen aan. Alles wat je nodig hebt voor het perfecte dessert!
Braadsledes & visketels.
Ook braadsleden en visketels vind je bij Demuynck-Verrax. Beschikbaar in verschillende formaten van Lacor en Demuynck-Verrax zelf.
Ovenplaten.
Demuynck-Verrax heeft aluminium en geëmailleerde ovenplaten en bakplaten. De aluminium bakplaten zijn antikleef. De modellen zijn beschikbaar in verschillende formaten.
Thermometers.
Het assortiment thermometers bestaat uit onder andere digitale thermometers met sonde, wijnthermometers, diepvries- en koelcelthermometers, vleesthermometers en steekthermometers.