Workshop Foodpairing: Oesters & Wijn
24 februari 2022 - van 19u tot 21u - Bergensesteenweg 484, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Tijdens de workshop Foodpairing: Oesters & Wijn leren we verschillende oesters op een professionele en veilige manier openen, ontdek je de complexe smaken van oesters en maken we 2 zomerse receptjes die ons al doen uitkijken naar de komende bbq’s.
De workshop wordt begeleid door Chris Pannis, oestersommelier. Bij elke oester hoort natuurlijk ook de juiste wijn. Sommelier Gert De Greef laat je per oester de juiste wijn proeven.
Hoe werkt het praktisch?
Plaats en tijd: 24 februari 2022, van 19u - 21u, Bergensesteenweg 484, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
De workshop duurt 2 uur. Daarna volgt nog een rondleiding.
Prijs per persoon: €35
Inclusief wijnproeverij (6 verschillende wijnen), oesters uit verschillende streken (totaal 6 oesters).
Inclusief professioneel oestermes en handdoek die je mag meenemen naar huis.
Max. 25 deelnemers. Professional of oester-enthousiasteling, iedereen is welkom!
De workshop is Nederlandstalig
De geproefde wijnen kunnen ter plekke aangekocht worden na de workshop. Ook onze grote Cash & Carry zal geopend zijn voor de aanwezigen aan groothandelprijzen.
Heb je interesse in de Workshop Foodpairing: Oesters & Wijn? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt!