Zo creëer je een optimale flow in je bedrijfsrestaurant
Wil je een optimale flow in je bedrijfsrestaurant realiseren? Dan is een vlotte doorstroming van haar gebruikers van essentieel belang. Essentieel is het gebruik van logische looproutes, een handige opstelling van de serveermodules en een slim beheer van borden en bestek. Met deze doeltreffende technieken creëer je niet alleen optimale processen voor de medewerkers van je restaurant, maar voorkom je ook lange wachtrijen tijdens het aanschuiven.
3 tips voor een efficiënte doorstroming:
gebruik bord- en plateaudispensers, die zorgen voor een gemakkelijke verdeling van borden en plateaus en dragen dus bij tot een vlotte bediening van het voedsel
sluit de warmhoudmodules niet op water aan, zodat deze op de meest handige plaats kunnen worden geïnstalleerd
vereenvoudig je mobiele afruimstations om het terugnemen van gebruikt bestek en servies
In het gamma van B.PRO vind je tal van oplossingen voor een optimale flow in elk bedrijfsrestaurant.
Benieuwd naar de oplossingen voor jouw bedrijfsrestaurant? Bij Demuynck-Verrax gaan we samen met jou op zoek naar de apparatuur en technieken die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en noden van jouw bedrijfsrestaurant en haar gebruikers.
©B.PRO