Koffie serveren en degusteren

“Koffietje?”
“Ja, graag.”


Een koffie aanbieden is de ultieme vorm van gastvrijheid. Het toont dat je de tijd neemt voor elkaar. Ook als afsluiter van een lunch of diner is het vaak een must. Sommige mensen noemen zich zelfs verslaafd en hebben het ‘s morgens echt nodig om goed en wel wakker te worden.


1_27_Coffee+Tasting_M_02_Kaffee_Obere+25-Untere-Bowl+nieder+40_PG_CafeCreme+2.jpg

Niet enkel de kwaliteit van de koffie krijgt de laatste jaren extra aandacht, maar ook de manier waarop ze geserveerd en gedronken wordt. Koffiekannen en koffietassen worden op een hoger culinair en artistiek niveau gebracht.

Tegenwoordig gaan koffiespecialiteiten de hele dag met ons mee. Warm, koud, puur of met smaak - het spectrum reikt van klassieke koffies zoals espresso en cappuccino tot koffietrends uit de hele wereld zoals Vietnamese koffie met gecondenseerde melk en ijsblokjes.


Met Coffee Tasting, een koffieconcept van Tafelstern, kunt u op een aantrekkelijke en professionele manier een veelvoud aan koffiespecialiteiten serveren met slechts enkele innovatieve stukken. Een speciaal ontworpen binnenwand van de schalen en kopjes verbetert de vloei-eigenschappen van de koffie, zodat bijvoorbeeld espressokoffie bij het schenken met een bijzonder fijne crèmelaag wordt bekroond.

1_27_Coffee+Tasting_M_08_Kaffee_Bowl+7-Bowl+10-Deckel-Untere+oval-Glas+12_PG_EspressoMacchiato.jpg



Vorige
Vorige

Déglon koksmessen

Volgende
Volgende

BYXX_